Over ons

Hoveniers- en Verhuurbedrijf van Acker is gespecialiseerd in tuinaanleg, -onderhoud, bestrating en graafwerken. Hiernaast verhuren wij ook tuinmachines en gereedschap.

Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker is werkzaam in heel Zeeland en net over de grens in België. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. En wij werken samen met div. specialisten. 


Op de vraag waarom klanten voor ons bedrijf moeten kiezen, zijn wij heel duidelijk; alles gebeurt in samenspraak met de klant en het nakomen van afspraken is een prioriteit. Tevens leveren wij tuinen op van hoge kwaliteit en kiezen wij de beste producten, wat de levensduur van de tuin verlengt.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om een contract voor een jaar, maand of week af te sluiten. Voorjaars- en najaarsbeurten, de borders onkruidvrij houden, hagen snoeien of de complete tuin onderhouden. Er zijn tal van mogelijkheden die bespreekbaar zijn en waar, indien gewenst, een offerte voor gemaakt wordt. Wij houden hierbij rekening met speciale wensen en het beschikbare budget van onze klanten.

Hoveniers- en Verhuurbedrijf van Acker is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij mensen opleiden in ons vakgebied.

Tevens zijn wij een erkend VHG Hoveniersbedrijf

Mardiefotografie (20)_edited.jpg
IMG_2638_edited.jpg

Mijn naam is Jeffrey van Acker en ik ben de eigenaar van Hoveniers- en Verhuurbedrijf van Acker

Tuinieren was altijd al een hobby voor mij. Ik had een baan bij een hovenier en op een camping als tuin onderhoud en aanleg.
Omdat mij steeds meer gevraagd werd om bij mensen de tuin te doen, heb ik besloten om in 2017 een eigen Hoveniersbedrijf te beginnen. Hiervoor heb ik de opleiding tot Vakbekwaam hovenier afgerond.

Zelf ben ik echt een perfectionist en moet alles tot in de puntjes afgewerkt zijn, dit is ook te zien in ons werk dat wij achterlaten bij de klant.

Jeffrey van Acker

Foto Ferry.jpg

Mijn naam is Ferry, Alles wat ik doe in en rond de tuin is afgestemd op de wens van de klant.

Ik heb de opleiding behaald in 2006 maar mijn specialiteit is bestrating aanleggen en herstelwerkzaamheden. Hier zal ik ook het meest mee bezig zijn.

Ik luister goed naar de wensen van de klant en geef advies op maat. Ik streef ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen. Het is altijd heel leuk te zien dat je na de klus weg gaat en blije tevreden klanten achterlaat. Mijn taak is dan volbracht.

Tevens regelt ferry de werkzaamheden op de werkvloer.

Ferry 

Mardiefotografie (123)_edited.jpg

Fabian

Mijn naam is Fabian,

Werken met groen is mijn passie. Aanleg van een nieuwe tuin, de keuze voor de juiste beplanting en bestrating, het is mooi om dat als totaalplaatje voor klanten uit te voeren.

Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker is voor mij de perfecte plaats om mijn kennis en ervaring verder uit te bouwen.

Heeft u vragen over beplanting of het bodemleven? stel ze me gerust.

Tevens is Fabian het aanspreek punt in het onderhoudsteam.

IMG_0535.jpg

Mijn naam is Cedric. Ik ben in 2016 afgestudeerd als houtbewerker.
In de tuin werken is door de jaren heen helemaal mijn ding geworden.  
Omdat ik meer wil leren en ervaring wil opdoen in de tuin heb ik gekozen om het team van Hoveniersbedrijf Van Acker te versterken.


Het mooiste aan deze job is dat je het van niets naar iets maakt, en dat is bijzonder! Ik vind het dan ook erg belangrijk dat de klant tevreden is over het werk dat we uitvoeren.

 

Cedric

foto nicolas.jpg

Mijn naam is Nicolas,
Ik ben afgestudeerd als elektricien. 
Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn en om hard te werken.

Mijn specialiteit is natuurlijk Electra, de tuin aanleg, het strippen van een tuin en weer terug opbouwen.

Nicolas

juan.jpg

Juan

Mijn naam is Juan,

Ik heb dit jaar mijn diploma tuin en Akkerbouw behaald in Den Bosh.

Ik werk parttime bij hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker om ervaring op te doen omdat ik het vak ook erg interessant vind.

Als je soms ziet dat je in een tuin terecht komt en denkt van wat moet hier van terecht komen en nadat wij dan geweest zijn lijkt het alsof je in een andere tuin staat, dat is het mooiste van het werk vind ik.

 

Tevens doet Juan de maaicontracten.
 

Daphne -14-2_edited.jpg

Hi, mijn naam is Daphne en ik help achter de schermen mee met de communicatie en marketing van Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker. Hier ben ik tevens voor opgeleid, waardoor ik op dit vakgebied ondersteuning kan bieden bij toffe projecten. Jeffrey geeft zijn passie en enthousiasme over aan de rest van het team. Dit maakt het erg leuk om mee te helpen en zo ook mijn steentje te kunnen bijdragen!

Daphne