Over ons

Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker is gespecialiseerd in tuinaanleg, -onderhoud, bestrating en graafwerken. Hiernaast verzorgen wij ook cleaning wat inhoudt dat we de schoonmaak van zonnepanelen, dakkapellen, overstekken/boeiboorden en rolluiken verzorgen.

Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker is werkzaam in heel Zeeland en net over de grens in België. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Wij werken samen met specialisten. 


Op de vraag waarom klanten voor ons bedrijf moeten kiezen, zijn wij heel duidelijk; alles gebeurt in samenspraak met de klant en het nakomen van afspraken is een prioriteit. Tevens leveren wij tuinen op van hoge kwaliteit en kiezen wij de beste producten, wat de levensduur van de tuin verlengt.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om een contract voor een jaar, maand of week af te sluiten. Voorjaars- en najaarsbeurten, de borders onkruidvrij houden, hagen snoeien of de complete tuin onderhouden. Er zijn tal van mogelijkheden die bespreekbaar zijn en waar, indien gewenst, een offerte voor gemaakt wordt. Wij houden hierbij rekening met speciale wensen en het beschikbare budget van onze klanten.

Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij mensen opleiden in ons vakgebied.

Mijn naam is Jeffrey van Acker en ik ben de eigenaar van Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker

Tuinieren was altijd al een hobby voor mij. Bij familie, buren en vrienden deed ik de tuin. Hiernaast had ik een bijbaan bij een hovenier.
Omdat mij steeds meer gevraagd werd om bij mensen de tuin te doen, heb ik besloten om in 2017 een eigen Hoveniersbedrijf te beginnen. Hiervoor heb ik de opleiding tot hovenier afgerond.

Jeffrey van Acker

Mijn naam is Thomas van Overbeke. Ook wel de man van het onderhoud genoemd. Ik neem de onderhouds- en maaicontracten op mij.

Ik streef ernaar om de klant uiterst tevreden te stellen over het werk dat wij afleveren. Ik loop daarom altijd na afloop nog een rondje met de klant, om te kijken of hij/zij tevreden is.

Thomas van Overbeke

Mijn naam is Ferry Melio. Alles wat ik doe in en rond de tuin is afgestemd op de wens van de klant. Mijn specialiteit is bestrating aanleggen en herstelwerkzaamheden. Hier zal ik ook het meest mee bezig zijn.

Ik luister goed naar de wensen van de klant en geef advies op maat. Ik streef ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen. Het is altijd heel leuk te zien dat je na de klus weg gaat en blije tevreden klanten achterlaat. Mijn taak is dan volbracht.

Ferry Melio

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© by Daphne Notebaart