Over ons

Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker is gespecialiseerd in tuinaanleg, -onderhoud, bestrating en graafwerken. Hiernaast verzorgen wij ook cleaning wat inhoudt dat we de schoonmaak van zonnepanelen, dakkapellen, overstekken/boeiboorden en rolluiken verzorgen.

Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker is werkzaam in heel Zeeland en net over de grens in België. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. En wij werken samen met div. specialisten. 


Op de vraag waarom klanten voor ons bedrijf moeten kiezen, zijn wij heel duidelijk; alles gebeurt in samenspraak met de klant en het nakomen van afspraken is een prioriteit. Tevens leveren wij tuinen op van hoge kwaliteit en kiezen wij de beste producten, wat de levensduur van de tuin verlengt.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om een contract voor een jaar, maand of week af te sluiten. Voorjaars- en najaarsbeurten, de borders onkruidvrij houden, hagen snoeien of de complete tuin onderhouden. Er zijn tal van mogelijkheden die bespreekbaar zijn en waar, indien gewenst, een offerte voor gemaakt wordt. Wij houden hierbij rekening met speciale wensen en het beschikbare budget van onze klanten.

Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij mensen opleiden in ons vakgebied.

Tevens zijn wij een erkend VHG Hoveniersbedrijf

IMG_2638_edited.jpg

Mijn naam is Jeffrey van Acker en ik ben de eigenaar van Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker

Tuinieren was altijd al een hobby voor mij. Ik had een baan bij een hovenier en op een camping als tuin onderhoud en aanleg.
Omdat mij steeds meer gevraagd werd om bij mensen de tuin te doen, heb ik besloten om in 2017 een eigen Hoveniersbedrijf te beginnen. Hiervoor heb ik de opleiding tot Vakbekwaam hovenier afgerond.

Zelf ben ik echt een perfectionist en moet alles tot in de puntjes afgewerkt zijn, dit is ook te zien in ons werk dat wij achterlaten bij de klant,

Jeffrey van Acker

Mardiefotografie (20)_edited.jpg
Foto Ferry.jpg

Mijn naam is Ferry, Alles wat ik doe in en rond de tuin is afgestemd op de wens van de klant.

Ik heb de opleiding groenvoorziening behaald in 2006 maar mijn specialiteit is bestrating aanleggen en herstelwerkzaamheden. Hier zal ik ook het meest mee bezig zijn.

Ik luister goed naar de wensen van de klant en geef advies op maat. Ik streef ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen. Het is altijd heel leuk te zien dat je na de klus weg gaat en blije tevreden klanten achterlaat. Mijn taak is dan volbracht.

Tevens regelt ferry de werkzaamheden op de werkvloer.

Ferry 

foto%2520benji_edited_edited.jpg

Mijn naam is Benjamin, in de tuin werken is echt mijn passie.

De afwisseling tussen tuinaanleg en tuinonderhoud vind ik erg leuk.

 

Ik ben iemand die pas weg gaat bij de klant als alles naar wens is.

Zelf ben ik het meeste te vinden in het onderhoud en neem ik de maaicontracten op me.

Tevens word ik opgeleid tot vakbekwaam hovenier.

 

Benjamin

IMG_6628_edited.png

Mijn naam is Mitchell, ik vind het beroep hovenier een zeer mooi vak om uit te oefenen omdat je een tuin maakt van A tot Z. Dat komt maar bij zeer weinig beroepen voor.

 

Elke tuin is anders, elke klant is anders en dat maakt het elke keer weer een uitdaging om samen met mijn collega´s een perfecte tuin te creëren of te onderhouden.

 

Mitchell

Daphne -14-2_edited.jpg

Hi, mijn naam is Daphne en ik help achter de schermen mee met de communicatie en marketing van Hoveniers- en cleaningbedrijf van Acker. Hier ben ik tevens voor opgeleid, waardoor ik op dit vakgebied ondersteuning kan bieden bij toffe projecten. Jeffrey geeft zijn passie en enthousiasme over aan de rest van het team. Dit maakt het erg leuk om mee te helpen en zo ook mijn steentje te kunnen bijdragen!

Daphne

juan.jpg

Juan

Mijn naam is Juan,

Ik doe de opleiding tuin en akkerbouw en zit in mijn 4e en tevens laatste jaar.

Ik werk parttime bij hoveniers- en cleaningsbedrijf van Acker om ervaring op te doen omdat ik het vak ook erg interessant vind.

Als je soms ziet dat je in een tuin terecht komt en denkt van wat moet hier van terecht komen en nadat wij dan geweest zijn lijkt het alsof je in een andere tuin staat, dat is het mooiste van het werk vind ik.


 

Mardiefotografie (123)_edited.jpg

Fabian

Mijn naam is Fabian,

Werken met groen is mijn passie. Aanleg van een nieuwe tuin, de keuze voor de juiste beplanting en bestrating, het is mooi om dat als totaalplaatje voor klanten uit te voeren.

 

Na jaren werken in een kantooromgeving, geeft het werk als hovenier mij zoveel meer voldoening. Dit is wat ik echt graag doe.

 

Hovenier- en cleaningsbedrijf van Acker is voor mij de perfecte plaats om mijn kennis en ervaring verder uit te bouwen.

Tevens werk Fabian ook mee in de cleaning.