top of page
Houten Home Framing

Overkappigen & tuinhuizen

Overkappingen

Wij hebben een uitgebreid assortiment van houten overkappingen en een ervaren team dat u helpt met het realiseren van uw droom. Wilt u in elk seizoen kunnen genieten van de frisse buitenlucht en uw prachtige tuin? Dan is een houten overkapping de perfecte oplossing. Het kan direct bevestigd worden aan uw huis, tuinhuis of vrijstaand geplaatst worden.

Bovendien voegt een houten overkapping geeft u meer woonplezier voegt het karakter toe aan uw woning en tuin. Ook kunt u langer buiten genieten en kunt u met familie en vrienden genieten en ontspannen onder uw houten overkapping. Uw tuinmeubilair staat tevens veilig en droog. Bovendien kan een houten overkapping ook zorgen voor een stijging van uw woningwaarde.

Ons aanbod is erg uitgebreid, zo bieden wij verschillende soorten houten overkappingen en veranda’s aan. Ook is er een breed assortiment met accessoires voor uw veranda. Alles is mogelijk, of u nu een vaste of een vrijstaande houten overkapping wilt.  Wij hebben een ervaren team van montagespecialisten die de houten overkapping vakkundig voor u installeren.

Wilt u bij u thuis ook een houten overkapping? Hoveniersbedrijf van Acker maakt houten overkappingen naar iedere wens en maat. Na een persoonlijk gesprek ontwerpen wij de houten overkapping en letten wij met de grootste zorg op de kleinste details. Door het gebruik van duurzame materialen en stevige constructies garanderen wij bovendien een lange en onbezorgde levensduur.

Tuinhuizen

Als echte Zeeuw kom je graag buiten, Dan kan een tuinhuis of blokhut natuurlijk niet ontbreken. Of het nu bedoeld is om spullen in op te bergen, of om te gebruiken als uitbreiding op het huis, Wij leveren maatwerk en gaan niet weg tot de klant tevreden is! Wij leveren en plaatsen tuinhuizen uit onze catalogus maar maken ze ook op maat.

Onze tuinhuizen en blokhutten zijn kwalitatief van hoogwaardige kwaliteit en de ontwerpen zijn goed uitgedacht. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een ontwerp op maat te maken, gebaseerd op een bestaande tekening of een eigen ontwerp. Wij maken én plaatsen het!

bottom of page