top of page

Een voorjaarsbeurt rond april/mei

Een voorjaarsbeurt rond April/Mei

Wanneer u klant bij ons bent, benaderen wij u automatisch ieder voorjaar voor een onderhoudsbeurt. Wij bellen u dan of sturen u een bericht. Alle tuinzaken kunt u dan met ons overleggen en wij dragen er zorg voor dat e.a. netjes op tijd ingepland staat en vervolgens uitgevoerd wordt.


Een voorjaarsbeurt wordt in de regel rond April uitgevoerd en is uitgebreider dan de najaarsbeurt. Zo zullen wij alle beplanting in de tuin nalopen op wat er gesnoeid kan worden. Alle borders worden onkruidvrij gemaakt en gespit. Het gazon en borders worden tevens bemest. Eventueel kan het gazon direct ge-verticuteerd worden. Klimplanten worden vastgezet en zo nodig worden verwilderde vaste planten opnieuw gescheurd. Grind en verhardingen kunnen behandeld worden tegen onkruiden of groenaanslag. Groenafval wordt milieubewust door ons afgevoerd.

U krijgt de dag van tevoren altijd een telefoontje van ons wanneer wij van plan zijn te komen.

Contact met ons opnemen

Wilt u meer informatie? Stuurt u dan eens een mail naar Hoveniersbedrijfvanacker@gmail.com of bel naar 0625524420. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende afspraak met ons maken.

 


169 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page