Reinigen

Schoon exterieur doet veel met de uitstraling van uw huis. Wij reinigen al het exterieur van kunststof, zoals zonnepanelen, veranda’s (serres), rolluiken binnenkant en buitenkant, de boeiboorden van een huis, dakgoten, dak afvoeren, dakkapellen en dakkoepels. Wij zorgen ervoor dat zelfs op de lastigste plekken en hoogtes gereinigd wordt. Het is belangrijk om het te laten reinigen, zodat schade voorkomen kan worden.

Onze aanpak
Wij kijken altijd eerst wat voor materiaal of type het is. Wij passen de schoonmaakmethode aan op het materiaal en type. Bij het reinigen maken we gebruik van osmose water. Dit is namelijk vrij van kalk en andere mineralen. Hierdoor kunnen we reinigen zonder strepen of vlekken achter te laten. Hierna voegen we hier een reiniger aan toe die geschikt is voor dat specifieke materiaal. Vervolgens behandelen we het nog met een speciale vuilafstotende wax-laag. Dit zorgt ervoor dat het jaren mooi blijft zonder dat u het hoeft te laten reinigen.

Hoe vaak u materialen moet laten reinigen is afhankelijk van de weersomstandigheden en de situatie. Wij kunnen u hierover adviseren.

Zonnepanelen
Na verloop van tijd worden de zonnepanelen vies door bijvoorbeeld stof, zand en vogelpoep. Om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen is het belangrijk om ze schoon te houden. Ook in het reinigen van zonnepanelen zijn wij gespecialiseerd. Wij kijken naar het type zonnepaneel, zodat we hierbij een passende schoonmaakmethode kunnen gebruiken. Bij het reinigen van zonnepanelen gebruiken we speciale borstels en producten, wat ervoor zorgt dat we een kras- en streepvrij zonnepaneel achterlaten. Hier gebruiken we ook een speciale vuilafstotende wax-laag. Naast het schoonmaken controleren we de zonnepanelen ook op eventuele gebreken. We kijken bijvoorbeeld of ze niet gebarsten zijn, of er geen scheurtjes in zitten, kleurverschillen etc. Op deze manier kan u maximaal profiteren van uw zonnepanelen.