water

Reinigen

Schoon exterieur doet veel met de uitstraling van uw huis. Wij reinigen al het exterieur van kunststof, zoals terrassen/opritten, zonnepanelen, veranda’s (serres), rolluiken binnenkant en buitenkant, de boeiboorden van een huis, dakgoten, dak afvoeren, dakkapellen en dakkoepels. Tevens reinigen wij ook caravans en campers.

 

Wij zorgen ervoor dat zelfs op de lastigste plekken en hoogtes gereinigd wordt. Het is belangrijk om het te laten reinigen, zodat schade voorkomen kan worden.

Onze aanpak
Wij kijken altijd eerst wat voor materiaal of type het is. Wij passen de schoonmaakmethode aan op het materiaal en type. Bij het reinigen maken we gebruik van osmose water. Dit is namelijk vrij van kalk en andere mineralen. Hierdoor kunnen we reinigen zonder strepen of vlekken achter te laten. Hierna voegen we hier een reiniger aan toe die geschikt is voor dat specifieke materiaal. Vervolgens behandelen we het nog met een speciale vuilafstotende wax-laag. Dit zorgt ervoor dat het jaren mooi blijft zonder dat u het hoeft te laten reinigen.

Hoe vaak u materialen moet laten reinigen is afhankelijk van de weersomstandigheden en de situatie. Wij kunnen u hierover adviseren.

Zonnepanelen
Na verloop van tijd worden de zonnepanelen vies door bijvoorbeeld stof, zand en vogelpoep. Om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen is het belangrijk om ze schoon te houden. Ook in het reinigen van zonnepanelen zijn wij gespecialiseerd. Wij kijken naar het type zonnepaneel, zodat we hierbij een passende schoonmaakmethode kunnen gebruiken. Bij het reinigen van zonnepanelen gebruiken we speciale borstels en producten, wat ervoor zorgt dat we een kras- en streepvrij zonnepaneel achterlaten. Hier gebruiken we ook een speciale vuilafstotende wax-laag. Naast het schoonmaken controleren we de zonnepanelen ook op eventuele gebreken. We kijken bijvoorbeeld of ze niet gebarsten zijn, of er geen scheurtjes in zitten, kleurverschillen etc. Op deze manier kan u maximaal profiteren van uw zonnepanelen.

Reinigen exterieur caravan of camper

Het reinigen van uw caravan of camper is een tijdrovende en lastige klus. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw caravan of camper vakkundig te laten reinigen met osmose water.

 
Veel caravans en campers hebben na verloop van tijd een hardnekkige vuil laag die met een gewone wasbeurt niet of nauwelijks te verwijderen is. Uw caravan of camper wordt door ons eerst grondig gewassen en vervolgens voorzien van een hoog kwalitatieve waslaag, waardoor de lak beter bestand wordt tegen vuil. Daarnaast worden de ramen en kunststof-onderdelen grondig gereinigd.
De tarieven voor het poetsen van caravans en campers zijn sterk afhankelijk de lengte en de vervuilingsgraad. Bel ons en wij komen langs voor een prijsopgave!
caravan cleaning 2.jpg
caravan cleaning camping.jpg
Cleaning van terrassen en opritten

 

Heeft u last van:

  • grove bevuiling

  • groenaanslag

  • heel veel onkruid, mos en korstmossen

  • cementsluier

  • vlekken
     

Geen enkele uitdaging is te groot, Wij kunnen elk oppervlak of verharding in een handomdraai terug proper maken.

Met water en een biologisch product maken wij uw terras of oprit als nieuw.

Geen chemicaliën, stoom of hoge druk meer nodig.

 

Maak nu uw afspraak:
Hoveniersbedrijfvanacker@gmail.com

Mijn naam is Ferry, Alles wat ik doe in en rond de tuin is afgestemd op de wens van de klant.

Ik heb de opleiding groenvoorziening behaald in 2006

maar mijn specialiteit is bestrating aanleggen en herstelwerkzaamheden. Hier zal ik ook het meest mee bezig zijn.

Ik luister goed naar de wensen van de klant en geef advies op maat. Ik streef ernaar om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen. Het is altijd heel leuk te zien dat je na de klus weg gaat en blije tevreden klanten achterlaat. Mijn taak is dan volbracht.

groene aanslag bestrating sluis.jpg
groene aanslag op natuursteen.jpg
groen terras terneuzen.jpg